Sociale toestanden bij de arbeiders te Gent gedurende de Franse tijd. Deel 1 - Posman, André (Gent, 1968)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: arbeiders; leefmilieu