Determinanten voor de provinciale distributie der zuigelingensterfte in Nederland doorheen de 19de eeuw - Beauchez, Guido (Gent, 1981)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kindersterfte; Nederland