De armsten als partners : bespreking van een nieuwsoortig denken over armoede - Poot, Anna Maria (Gent, 1991)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, sociale agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede