Participatiebevordering als hefboom voor armoedebestrijding - De Roder, Julia (Gent, 1996)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen, sociale agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede