De feminisering van de armoede in Vlaanderen, 1976-1992 - Van Damme, Kurt (Gent, 1999)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: vrouwen; armoede; Vlaanderen