De levensomstandigheden van de arme wezen, vondelingen en verlaten kinderen te Gent en te Antwerpen, 1750-1815 - Verlinde, Maria (Gent, 1970)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; straatkinderen; Gent; Antwerpen