De sociale en geografische mobiliteit van de Gentse beluikwoners tot 1914 - Wohlmutter, Patrick (Gent, 1984)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: beluiken; mobiliteit; Gent