Abortus, te vondeling leggen en kindermoord : onderzoek voor Gent (1890-1914) - Willekens, Katlijn (Gent, 1982)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: abortus; Gent