Belang van analfabetisme voor landbouwvoorlichting in ontwikkelingslanden - Clicteur, Carla (Gent, 2005)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, ontwikkelings- en klinische psychologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: analfabetisme; ontwikkelingslanden; landbouw