Zelfbeeld bij kinderen uit lagere sociale strata - Gansbeke, Kristin (Gent.)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, ontwikkelings- en klinische psychologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kinderen; vierde wereld