Verwaarloosde jongeren in gesprek : een psychoanalytische benadering - Loontiens, Rudi (Gent, 1993)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Ontwikkelings- en Klinische Psychologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: jongeren