Het bureel van weldadigheid te Aalst (1845-1900) - Leeman, Peter (Gent, 1987)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwste Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: welzijnszorg; liefdadigheid; Aalst