Wezenzorg : de weeshuizen van de Gentse openbare liefdadigheid (1919-1940) - Cooremans, Lies (Gent, 1985)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; liefdadigheid; Gent