Clandestiene prostitutie te Kortrijk tussen 1887 en 1944 - Roelens, Stefaan (Gent, 1985)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwste Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: prostitutie; Kortrijk