De Europese aanpak van armoede en sociale uitsluiting : fictie of werkelijkheid ? - Van Praet, Josefien M.I. (Gent, 2004)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Internationale Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; sociale uitsluiting