Het imago van de armoede (en het armoedebeleid) in de Franse pers : casus Le Monde - Wynants, Bieke (Gent, 1995)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; pers