Armoedebestrijding in België : schets van een aantal visies met de nadruk op basiswerking - Pylyser, Ann (Gent, 1985)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede