De openbare weldadigheid te Brugge 1776-1830 : een instrument in de sociale politiek van de Brugse elite. Deel 2 - Baessens, Johan (Gent, 1987)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwste Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: liefdadigheid; sociale politiek; Brugge