De opzet van preventieve gezondheidsacties ten aanzien van gezinnen die in armoede leven : een beschrijvende studie vanuit het VEKA-project - Philippaerts, Kristel (Gent, 1996)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; gezondheid