Leefbaarheid en proletarisering van de agrarische sector in het Land van Waas : Moerbeke-Waas (1571-1850). Boekdeel 1 - Baert, John (Gent, 1996)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwe Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: landbouw; Moerbeke-Waas.