Kritische analyse van het stadsvernieuwingsbeleid te Gent en toepassing op het project Patershol. Deel 1 - Naesen, Yves (Gent, 1986)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: stadsvernieuwing; Gent