Oorzaken van scolaire achterstand bij kinderen uit lagere sociale strata : een exploratief onderzoek naar de groepsvorming en de houding van de leerkracht - Debruyne, Hendrik; Verfaillie, Marijke (Gent, 1975)
BMLIK
Thesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: onderwijs; kansarmoede