Voedselhulp van de Europese Gemeenschap - Tropato, Patricia (Antwerpen, 1988)
BMLIK
Thesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Europese Gemeenschap; voedselhulp