De nieuwe inkomensverdeling : een bespreking van de situatie van het actief en niet-actief deel van de bevolking - Vriesacker, Vicky (Antwerpen, 1993)
BMLIK
Thesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; inkomen