De armoede van de kansarmoede : kritische studie over de maatschappelijke functie van het begrip kansarmoede - Roevens, Ingrid (Leuven, 1982)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Criminologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede