Kansarmoede, ongelijkheid en gezondheidsbevordering - Merckx, Freddy (Leuven, 1990)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; gezondheid