De beleidsnota armoedebestrijding van Gemeenschapsminister van Welzijn en Gezin, J. Lenssens : beschrijving en analyse van een beleidsvormingsproces - Dejager, Lieven (Leuven, 1990)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Bijzondere licentie Bestuurskunde en Overheidsmanagement. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; beleid