"On understanding poverty" : een vergelijkende studie van enkele armoede-concepten - Adriaensens, Ghislaine (Leuven, 1979)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede