Uitsluiting uit de werkloosheidsverzekering : een sociologische doorlichting - Anthonis, Philippe (Leuven, 1994)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie
Nederlands
Thesis
Keywords: werkloosheidsuitkeringen