Generatiearmoede en cultuurparticipatie : een exploratief onderzoek naar het gebruik en niet-gebruik van de kansenpas te Aalst - Rossel, Kathleen (Brussel, 2001)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: cultuur; armoede; Aalst