Cultuur en armoedebestrijding : de invloed van deelname aan kunstprojecten op de inclusie van maatschappelijk kwetsbare jongeren - Van den Bussche, Berrit (Brussel, 2000)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: cultuur; jongeren; armoede