Armoede en gezondheid : verkennend onderzoek naar de financiële en culturele toegangsdrempels tot de gezondheidszorg voor rechthebbenden op het bestaansminimum van het OCMW van Oostende - Avereyn, Ilse (Brussel, 2000)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Medisch-Sociale Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: gezondheid; armoede