De armoedeproblematiek in de Belgische pers : inhoudsananlyse van de kranten Le Soir, Le Peuple, Het Volk, De Standaard 1972-1981 - Copers, Annemie (Brussel, 1982)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Communicatiewetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: pers; armoede