Vrouwen en armoede : de invloed van arbeid, onderwijs en socio-culturele factoren - Smets, Lieve (Brussel, 2001)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociale Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: vrouwen; armoede