Het gezicht van de OCMW-cliënt : een profielonderzoek als ontwerp van een werkmiddel voor het lokale armoedebeleid - Siperius, Paul (Brussel, 2001)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: OCMW; armoede