Vrouwen, armoede en armoedebestrijding : een onderzoek naar de oorzaken van vrouwelijke armoede en de methodiek die vrouwenprojecten in het opbouwwerk hanteren - Hackethal, Ilse (Brussel, 1997)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoedebestrijding