Dakloosheid in het Brussels Hoofstedelijk Gewest, een kwalitatief onderzoek naar de leefwereld van vrouwelijke daklozen - De Clerck, Sylvie (Brussel, 2008)
BMLIK
Masterproef Vrije Universiteit Brussel, master in de Sociaal Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Masterproef
Keywords: daklozen; Brussel