Ervaringsdeskundigen in de armoede als brug tussen traditionele, professionele hulpverleners en gezinnen die in armoede leven - Flament, Ida (Brussel, 2000)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Pedagogische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede