Zwarte armoede ? Een kwalitatief onderzoek naar verbanden tussen armoede en racisme/stemmen voor Vlaams Blok en de invloed die welzijnsorganisaties hierop (kunnen) uitoefenen - Gommers, Iris (Brussel, 1996)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Vlaams Blok; armoede