Sociologie van het welzijnswerk : een sociologisch-historische analyse van het welzijnswerk, getoetst aan een ideologische analyse van het welzijnswerk - Vandersyraeten, Alex (Brussel, 1982)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: welzijnswerk; sociologie