Zelfontwikkeling en jeugdsubcultuur : een onderzoek binnen hardcore. Bijlagen - Meerbergen, Stefaan (Brussel, 1998)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, Licentiaat in de Sociale en Culturele Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: jeugdcultuur