Armoedeperceptie : een theoretische en empirische benadering aan de hand van een onderzoek bij 240 respondenten uit het Sociaal Hoger en het Hoger Technisch Onderwijs - Paquet, Marc (Brussel, 1990)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, Licentiaat in de Sociale Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede