Van kroegloper tot landloper : een voorstel tot decriminalisering van de landloperij en de openbare dronkenschap - Lescrauwaet, Daniel (Leuven, 1984)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Criminologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: landlopers; alcoholisme