Prostitutie als sociaal-cultureel fenomeen in de negentiende-eeuwse samenleving : case-study Leuven 1860-1880 - Keuppens, Tania (Leuven, 1991)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: prostitutie; Leuven