De cholera te Leuven in het jaar 1866 - Puissant, Anne (Leuven, 1981)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis van de Hedendaagse Tijd. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: cholera; Leuven