Armoede en armenzorg in Maastricht in de 19e eeuw : peiling naar de evolutie in 30 families - Theunissen, Marleen (Leuven, 1971)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Geschiedenis der Moderne Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; Maastricht