Armoede bij vrouwen : onderzoek naar de sociale netwerken en leefpatronen van vrouwen in armoede - Vroeman, Anouk (Leuven, 1999)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; vrouwen