Het stedelijk beleid op ruimtelijk vlak : typologie van sociologische analyses over stadsvernieuwing - Van den Bussche, Hendrik (Leuven, 1981)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: stadsvernieuwing