Sociale kansen(on)gelijkheid in het onderwijs : buitengewoon onderwijs als opvangnet voor 'sociaal gehandicapten' ? - Pasteels, Inge (Leuven, 1995)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: onderwijs; gelijkekansenbeleid