Illich en armoede : confrontatie van de ideeën van Ivan Illich met georganiseerde initiatieven voor of van de armsten - Van Lint, Greet (Leuven, 1987)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Illich, Ivan; armoede